Profiel

witbrant-1-240707

WELKOM
H-Kwadraat Architectuur is een dynamisch en gepassioneerd ontwerpbureau voor alle architectuur-, interieurarchitectuur- en totaalprojecten. Wij werken met veel plezieraan diverse opdrachten in de private en publieke sector; particuliere en sociale woningbouw, groepswoningbouw, commerciële ruimten, kantoor- en bedrijfspanden. Dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

H-Kwadraat Architectuur werd in 2000 opgericht door architect & interieurarchitect Stephan Haans en is inmiddels uitgegroeid tot een kwalitatief en vooruitstrevend full-service bureau met een multi-disciplinair team van ontwerpers, tekenaars en adviseurs.

ONZE WERKWIJZE
H-Kwadraat Architectuur ontzorgt van ontwerp tot uitvoering, waarbij vanuit grondige voorstudie een concept wordt gecreëerd en vormgegeven.

H-Kwadraat Architectuur streeft naar het bereiken van een meerwaarde voor de opdrachtgever, zowel op ontwerpmatig als financieel vlak. Binnen verbouwings- en nieuwbouwprojecten wordt er gestreefd naar een concept dat de identiteit van de opdrachtgever weerspiegelt en dat de basis vormt voor de uiteindelijke architectuur.
Het ontwerp vormt als het ware een maatpak afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.
Een goede opdrachtgever inspireert!

OPDRACHTGEVERS
Wij werken voor zowel professionele als particuliere opdrachtgevers. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, overheden, zorginstellingen, huisartspraktijken en winkelketens. Daarnaast initiëren en ontwikkelen wij onze eigen projecten.

Wij werken bij voorkeur niet vóór maar mét de opdrachtgever. Een goed project begint met een goede ‘klik’ tussen opdrachtgever en architect. Op deze manier ontstaan de beste projecten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star