Woningbouw

Woon- zorgcomplex Tilburg


 

Zorgclusterwoningen Tilburg

In opdracht van Amarant Groep wordt aan de Ringbaan West, ter vervanging van het voormalige zwembad, een zorgclusterwoningcomplex gerealiseerd. Het complex voorziet 30 appartementen en 10 studio’s die bewoont zullen worden door mensen met lichte en matige verstandelijke beperkingen.  (lees meer)


Riga Kloosterstraat Tilburg

Riga is een complex bestaande uit 37 bijzondere woningen in diverse typologieën. Hartje Tilburg, parkeren op eigen terrein en zwemmen in een gezamenlijk zwembad in een geheel omsloten private tuin. Kortom een oase van rust midden in het centrum van de stad. (lees meer)


Trademarkt Oosterhout


Tongelresestraat Eindhoven


 Jolstraat Tilburg


close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star